Robbert Kroes

Directeur, adviseur en pionier

Robbert is initiatiefnemer van GoFuture. Hij ontwikkelt vernieuwende concepten om de zelfredzaamheid en ondernemendheid van jongeren te vergroten. Ook adviseert hij graag over strategische vraagstukken. Robbert is afgestudeerd als pedagoog aan de Radboud Universiteit van Nijmegen. Hij is tevens mede eigenaar van Kuseema, een bureau voor jongerenparticipatie.

Jelle van Dijk

Ondernemer en eigenaar SGM

Jelle is ondernemer in hart en nieren. In 2015 richtte hij Serious Game Media op. Hij is afgestudeerd aan de Erasmus Universiteit en is altijd actief bezig met het verbeteren en waarborgen van educatie, processen, productbeleving en promotie door de inzet van gametechnieken. Hij is ook directeur en eigenaar van Artihove; een bedrijf in luxe relatiegeschenken, creatieve kerstpakketten en outdoor kunstobjecten.

Wilma Klijn

Kenniscoördinator, contact docenten mbo en vmbo, ontwikkelaar

Wilma’s missie is geslaagd als jongeren nieuwe inzichten krijgen in zichzelf en in de wereld om hen heen. Als ontwikkelaar van GoFuture gaat ze hier vol voor. GoFuture is de ideale combinatie van haar studie Communicatie- en Informatiewetenschappen en haar ervaring als docent.

Charlotte Capello

Ontwikkelaar en lijnbewaker

Charlotte zorgt ervoor dat GoFuture blijft aansluiten bij het onderwijs én dat het prikkelend blijft voor het onderwijs van de toekomst. Ze zet zich in als ontwikkelaar om activerende en motiverende lessen en trainingen te bieden. Charlotte speelt met gamificatie en waakt over de theoretische basis van onze online leeromgeving.

Sanne Quarré

Webredacteur, PR en communicatie

Sanne is gek op alles wat met taal te maken heeft. Ze bedenkt uitdagende en ondernemende opdrachten voor de digitale leeromgeving en schrijft veel van de webteksten en persberichten die GoFuture deelt. Ze maakt iedereen die het lezen of horen wil graag ‘letterlijk’ wegwijs in de wereld van GoFuture.

.