Keuzedeel Oriëntatie op Ondernemerschap – K0080

GoFuture maakt jouw ondernemende keuzedeel tot een succes. Zou het wat voor jou zijn om straks een eigen onderneming op te zetten of als zzp'er aan de slag te gaan?

Met GoFuture kunnen studenten zich tijdens hun opleiding oriënteren op het ondernemerschap.

De invulling van het Keuzedeel Oriëntatie op Ondernemerschap is er voor niveau 2, 3 en 4. Het programma is in 240 uur te doorlopen en voldoet aan kwalificaties behorend bij mbo Keuzedeel Oriëntatie op Ondernemerschap K0080. Meer informatie vind je op www.kwalificatiesmbo.nl.

Examinering voor het Keuzedeel Oriëntatie op Ondernemerschap is optioneel af te nemen.

 

Waaruit bestaat GoFuture Oriëntatie op Ondernemerschap?

  • Eigen licentie voor elke leerling die toegang geeft tot de digitale leeromgeving met o.a. tests, individuele opdrachten, teamopdrachten, actieve werkvormen en video’s.
  • Een lesprogramma dat aanpasbaar is door de docent (na training).
  • Docentenhandleidingen en een verrijkend YouTube-kanaal ter ondersteuning.
  • Een aparte docentenomgeving voor het geven van feedback en beheren van de geïmplementeerde gametechnieken.
  • Ondersteuning door de persoonlijke helpdesk, die meedenkt en eventuele technische problemen snel oplost. De helpdesk is bereikbaar tijdens kantooruren.

– Stefan de Winter, docent Economie Melanchthon:

“Alle ervaringen worden vastgelegd en kunnen dienen als een portfolio. Ook stelt GoFuture de leerlingen in staat om echt een bedrijf op te starten, wanneer zij en de school dat willen."

Kosten

De kosten per jaar zijn: € 125,-  | Docentenlicentie inclusief helpdesk, docentenomgeving met coachingstools, lesmateriaal, YouTube-kanaal en handleidingen. € 45,-    | Studentlicentie. Deze prijzen zijn allemaal inclusief btw.