Astrid Wassink

rector Kandinsky College

'Ondernemend zijn, of leren ondernemender te zijn dan je nu bent, is een duurzame vaardigheid, daar heb je altijd wat aan. Kennis kan verouderen, maar die vaardigheid niet.'

Paul Olde Hampsink

docent Ondernemen Het Rijks vmbo campus

'Ik doe niet alles volgens de methode, maar het is wel een goede leidraad. GoFuture is logisch en heeft een duidelijke opbouw. Ik leg de nadruk op de financiën, dat vind ik belangrijk. Een ander zal dat op marketing doen. Dat is mijn vrijheid als coach.'

Twan van den Hazelkamp

adjunct directeur Het Rijks vmbo campus

'Ik kan GoFuture aan iedereen aanbevelen. Dat zou ik niet doen als ik er niet achter sta.'

Stefan de Winter

docent Economie en afdelingsleider bovenbouw Melanchthon Wilgenplaslaan

'Gebruik maken van internet én realtime ontdekken bij bedrijven en instellingen als de Kamer van Koophandel. Door de ervaringen in de 'werkelijke' wereld biedt dit portfolio alles en meer dan wat de ROC's wensen.'

Rick Jacobs

docent Economie Het Rijks locatie Hatertseweg

'GoFuture brengt onverwachte talenten en interesses in leerlingen naar boven. De mensen die normaal Economie links zouden laten liggen, leren nu het ene na het andere economische begrip omdat het zin heeft voor wat ze willen bereiken.'

Stephan Haukes en Tom Thorpe

sectordirecteur en kernteamcoördinator Montessori College

'Het geeft je echt de ruimte om met die leerlingen aan de slag te gaan. En hoe mooi zou het zijn als 50% van de leerlingen hier zijn of haar bijbaantje aan overhoudt!'

Stijn

leerling Mondial College

'Ik wilde meer weten over het business leven, voor later, en ik wilde daarom kijken of dit bij mij past.'

Douwe Piet Boersma

docent Dockinga College

'Je kunt uitgaan van de kwaliteiten van je leerlingen. Niet iedereen hoeft alles te doen. Je laat de rekenwonders een Excelbestand maken voor hun team en de creatievelingen gaan aan de slag met een reclamefolder.'

Ruud Arts

docent Mondial College

'GoFuture biedt precies de structuur die onze leerlingen nodig hebben.'

Marcus

leerling Kandinsky College

'GoFuture heeft voor mij school, voor de eerste keer in mijn leven, leuk gemaakt! Het gaf me de kans om in een team school en mijn passie te combineren. Een van de resultaten is dat ik zelfs in de halve finale van de Accenture Innovation Awards stond met het programma dat me hier heeft gebracht. GoFuture heeft veel deuren voor me geopend.'

Destiny

Leerling Het Rijks vmbo campus

'Ik wil na mijn eindexamen graag naar het mbo om daar mijn droom waar te kunnen maken: een eigen nagelstudio. Een onderneming die begon met stappen in GoFuture.'

Peter Legierse

docent Business Hoeksch Lyceum

'Erg belangrijk ook dat Business Model You, laat ze maar ontdekken hoe ze in elkaar steken en wat hun sterke en zwakke kanten zijn.'

Tessa van den Bosch

Docente vmbo groen Wellant College

'Na de startles van GoFuture was ik twee weken niet op school. In mijn afwezigheid hebben de leerlingen op eigen houtje teams gemaakt en verder gewerkt in de aula, omdat ze het zo gaaf vonden.'

Lizzy Baggerman

docente Economie en Ondernemen bij Melanchthon Berkroden

'Onze eindmarkt voor KiKa was echt een enorm succes! Er kwam het tweede jaar dat we GoFuture draaiden een hausse nieuwe aanmeldingen voor het vak Ondernemen.'

Joey Teekamp

docent Ondernemen bij ROC Aventus

Normaal zijn er altijd wel een paar leerlingen met negatieve klanken, ditmaal niemand. Er werd aan het einde van de les zelfs gezegd dat ze 'eindelijk het gevoel hadden nuttig bezig te zijn op school'.

Aventus UV

Docent en leerlingen Aventus UV

If you can dream it, you can do it!