Ben jij er ook van overtuigd dat leerlingen meer uit zichzelf kunnen halen?

In de huidige samenleving zijn een ondernemende houding en vaardigheden zoals autonoom denken, samenwerken, creatief denken en problemen oplossen erg belangrijk. In GoFuture worden leerlingen en studenten uitgedaagd om deze ondernemersvaardigheden aan te leren en hun talenten te ontwikkelen.

GoFuture heeft de 21st Century Skills vertaald naar een digitale leeromgeving voorzien van gamificatie waarin scholieren beloond, uitgedaagd en gemotiveerd worden.

Ondernemende challenges en gemotiveerde leerlingen?

Gamificatie

Onze leeromgeving maakt gebruik van gamificatie. Dit houdt in dat de mechanismen uit succesvolle games worden ingezet om het onderwijs aantrekkelijker te maken en zo de leerlingen en studenten te motiveren. Zo werken ze aan het behalen van challenges, kunnen ze diensten inkopen met virtueel geld en gaan ze de competitie met elkaar aan om de hoogste positie in het leaderboard te behalen. Bovendien wordt de voortgang bijgehouden zoals dit ook in games gebeurt.

Uitdaging in levels

De lesstof en uitdagingen in de digitale leeromgeving worden doorlopen door de verschillende levels te ontsluiten. De ondernemers in de dop worden door het spel en door de coach gestimuleerd en beloond. GoFuture daagt hen uit om het maximale uit het spel en zichzelf te halen.

Motivatie boost

Ontdek ook hoe gamificatie kan motiveren en hoe het leervermogen van jouw leerlingen kan verbeteren. Bekijk onze kennismakingsvideo of maak vrijblijvend een afspraak. We vertellen je graag alles over GoFuture en gamificatie.

Deze school had zelf een sterke visie op ondernemerschap en wilde op een vernieuwende manier gaan ondernemen met de leerlingen, GoFuture was het resultaat.